Cinc anys de Fòrum Vives

Castelló, Barcelona, Palma.- 03/02/2015.- El Fòrum Vives ha esdevingut un espai interuniversitari de diàleg i reflexió sobre temes d’interès de diferents àmbits de coneixement als territoris de parla catalana. L’any 2010, la Xarxa Vives va posar en marxa aquest fòrum concebut com a punt de trobada de diferents col·lectius universitaris en el marc de jornades, seminaris i tallers.

Des del taller internacional França-regió Vives, que va tenir lloc a la Universitat de Lleida el 20 de setembre de 2010, fins al moment, s’han realitzat més de 30 jornades en el marc del Fòrum Vives, amb la participació de rectors, vicerectors, membres de comissions i grups de treball de la Xarxa, estudiants, caps i tècnics de serveis universitaris, síndics de greuges, així com autoritats polítiques i acadèmiques i representants d’institucions i entitats que col·laboren amb la Xarxa.

Entre les temàtiques analitzades a les jornades, figuren la igualtat de gènere a les universitats, l’eficiència energètica als campus, les aliances interuniversitàries internacionals o la qualitat lingüística, entre molts altres.