El II Campionat de carreres d’orientació de la Xarxa Vives incorpora una cursa popular

Perpinyà, Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 20/02/2015.- La Universitat de Perpinyà Via Domitia organitza el II Campionat universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives, els dies 9 i 10 d’abril de 2015, en el marc de l’actuació conjunta de les universitats dels territoris de parla catalana en l’àmbit esportiu. Com a novetat, enguany es realitzarà la I Carrera popular d’orientació de la Xarxa Vives, que tindrà lloc el 10 d’abril de 2015. Aquesta cursa està oberta al públic en general.

L’activitat ofereix una oportunitat per a viure una experiència única al Pirineu i conèixer les instal·lacions del Centre Nacional d’Entrenament en Altura de Font-romeu, un espai a més de 1.800 metres d’altura que ha acollit la formació d’esportistes d’alt nivell, com el 6 vegades campió del món de curses de muntanya, Kilian Jornet. La carrera està oberta a tota aquella persona interessada a iniciar-se en aquesta disciplina esportiva.

Les persones interessades poden inscriure’s a la cursa popular fins el 10 de març i al campionat d’orientació fins el 27 de febrer.