Guardons per als millors projectes de ciència ciutadana

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/03/2015.- Els I Premis de Ciència Ciutadana neixen amb la intenció de potenciar la participació dels ciutadans, no necessàriament vinculats amb la professió científica, en els processos de desenvolupament d’idees i projectes de caràcter científic.

En aquesta primera edició, es donaran dos guardons diferenciats en dues modalitats de participació: un primer model (A) que premiarà la millor idea i, un segon (B), que recompensarà el millor projecte en curs o ja desenvolupat per complet. Les dotacions econòmiques per als projectes seleccionats seran, respectivament, de 5.000€ i 2.500€.

Aquests premis estan organitzats pel setmanari El Temps, que comptarà amb el suport de la Xarxa Vives d’Universitats, la Universitat Oberta de Catalunya i altres institucions i entitats.

Els projectes podran presentarse a través de la pàgina www.eltemps.cat fins el proper 16 d’abril i la participació està oberta a tots els membres de les comunitats universitàries de la Xarxa Vives, centres de recerca (tant públics com privats) i qualsevol entitat o associació que empre el català com a llengua de referència.

Per a més informació, podeu consultar les bases.