L’informe «Eurostudent V» analitza les condicions de vida dels estudiants europeus

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 17/03/2015.- La fase de treball de camp de Via Universitària, la iniciativa destinada a esbrinar com és avui dia l’ofici de l’estudiant universitari a la regió Vives, ha coincidit amb la presentació a Barcelona de la cinquena edició de «Eurostudent» (vegeu l’informe), organitzada per la Fundació Jaume Bofill.

A la sessió de presentació, al Cercle d’Economia de Barcelona, van participar Kristina Hauschildt, editora i membre del grup coordinador de l’informe; Miquel Martínez, catedràtic de Teoria de l’Educació i membre del grup de recerca GREM de la Universitat de Barcelona (UB) i Ernest Pons, professor d’Estadística i director de l’Agència de Polítiques i de Qualitat de la UB.

Podeu consultar un resum de la presentació en aquest Storify.