Ampliat al 17 d’abril el període per a participar a Via Universitària

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 26/03/2015.- La fase de treball de camp de Via Universitària s’ha ampliat fins al pròxim divendres 17 d’abril. D’aquesta manera, la Xarxa Vives d’Universitats i la Fundació Jaume Bofill han decidit optimar l’abast de la resposta a l’enquesta, adreçada a la millora de la universitat a partir de la informació obtinguda sobre les condicions de vida dels estudiants de la regió Vives.

Així doncs, fins el dia 17, els alumnes d’arreu de la regió Vives que encara no hagen participat tenen l’ocasió de fer sentir la seua veu i ajudar a la configuració futura del sistema universitari amb l’alicient addicional de poder guanyar una tauleta tàctil.

Amb Via Universitària, a partir d’uns valors i objectius comuns, la Xarxa i la Fundació Jaume Bofill treballen conjuntament en la línia del llegat d’iniciatives com Eurostudent o ECoViPEU. En el primer cas, es tracta d’un projecte que confronta dades comparables sobre la dimensió social de l’educació superior europea, centrant-se com #viauni en l’entorn socioeconòmic i de les condicions de vida dels estudiants, i investigant la mobilitat internacional temporal (vegeu el resum de la cinquena edició d’Eurostudent). En el segon cas, l’any 2011 ECoViPEU va ser la primera enquesta d’àmbit estatal espanyol que es va interessar per les condicions de vida i participació de l’estudiantat. En última instància -i en tots tres casos- es tracta de participar d’un debat entorn les polítiques universitàries, a partir de la veu dels protagonistes del procés educatiu: els estudiants.

Recordeu que també podeu seguir el projecte a Twitter amb l’etiqueta #viauni.