Apropa’t al món de l’art amb la Guia de cursos d’estiu 2015

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 19/05/2015.- Si vols connectar amb el teu costat més artístic, deixa’t emportar per l’oferta de formació més pictòrica que presenta la Xarxa Vives. La guia de Cursos d’Estiu 2015 inclou un ampli ventall de cursos emmarcats dins de les múltiples disciplines de les arts plàstiques. Escultura, modelat, pintura, història de l’art… Les universitats de la regió Vives apostaran aquest estiu per gairebé totes les formes d’expressió artística.

Si vols potenciar les teues habilitats artístiques, aprendre a interpretar obres, o bé conéixer de prop el treball dels pintors i escultors, busca el teu curs a l’oferta de la guia:

· Modelat 3D i iniciació a la impressió
· Fosa I. Producció d’escultura en bronze i tamany menut
· Fosa II. Postproducció d’escultura en bronze: retoc, soldadura i pàtines
· Taller de retrat pictòric
· No en sé d’art… però vull visitar el Louvre
· No en sé d’art… però vull visitar els Uffizi
· Vull entendre l’art contemporani
· Introducció a l’Escultura Sonora Baschet
· Art i societat. L’obra i el gest en Antoni Miró
· Taller de creació plàstica (UIE2015)

No oblides que comptes també amb els ajuts DRAC Estiu que, des de fa 19 anys, et permeten gaudir d’un ajut econòmic per a desplaçar-te a les universitats de la regió Vives on es faça el curs que t’interesse. Tens fins a l’1 de juny per demanar-lo.