La Guia de cursos d’estiu situa la violència de gènere en el punt de mira

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 29/05/2015.- La violència de gènere implica una de les manifestacions més clares de desigualtat, subordinació i establiment de relacions de poder dels homes sobre les dones.

Des de perspectives cognitives, morals i legals, la Guia de cursos d’estiu t’ofereix diferents activitats amb reconeixement acadèmic que situen en el punt de mira la perspectiva de gènere, i recerquen aprofundir sobre els arrels que ocasionen aquesta violència, permetent el debat sobre possibles prevencions i sancions.

Aquests són alguns dels cursos que pots realitzar aquest estiu:

· Coeducació, afectivitat sexual i identitat de gènere a l’aula
· Violència de gènere: una visió multidisciplinar
· Perspectiva de gènere en acció social
· Universitat d’Estiu d’Estudis de Gènere (XVI). Beiging + 20: reptes actuals del feminisme en un món global
· Màrqueting, consum i gènere

Recorda que diposes de més de 600 cursos aquest estiu. Empra l’eina de cerca i troba el teu a la Guia 2015. A més a més, no oblides que pots sol·licitar els ajuts a la mobilitat DRAC Estiu, que et permetran gaudir d’un suport econòmic per desplaçar-te per la regió Vives a la recerca d’un estiu en Xarxa. Demana’l fins l’1 de juny!