L’activitat del Fòrum Vives s’intensifica amb l’estiu

Castelló, Barcelona, Palma.- 09/06/2015.- L’inici de l’època estival coincideix amb diverses activitats emmarcades al Fòrum Vives, concebut com a punt de trobada de diferents col·lectius. Tres jornades universitàries seran les que copen l’agenda de juny i juliol a diferents universitats de la regió Vives:

Des de l’any 2010, el Fòrum Vives ha esdevingut un espai interuniversitari de diàleg i reflexió en forma de jornades, seminaris i tallers sobre temes d’interès de diferents àmbits de coneixement als territoris de parla catalana. En el marc d’aquest fòrum es desenvolupen durant l’any diverses jornades universitàries que reuneixen experts universitaris en diferents matèries, tècnics de serveis universitaris amb interessos comuns i professionals de sectors externs als campus. El resultat és un marc de reflexió pluridisciplinar amb diferents formats.