Totes les opcions de formació de 21 universitats, al portal de la Xarxa Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11.06.2015.- La Xarxa Vives ha actualitzat la seua àrea de Formació amb tota l’oferta formativa de les 21 universitats de la regió Vives, en matèria de graus i postgraus del pròxim curs. Les eines de cerca permeten a l’usuari navegar amb facilitat en un entorn interactiu, simplificant la tasca de cerca i proporcionant enllaços als llocs web pertinents per ampliar-ne informació sobre els estudis.

La Guia d’estudis 2015-2016 compta amb més de 4.500 propostes en graus, màsters i doctorats del pròxim curs acadèmic, incorporant el llistat complet de titulacions de les universitats de la regió Vives.

A més, l’àrea de formació incorpora la Guia de cursos d’estiu 2015, que presenta més de 650 cursos arreu de 87 localitats dels territoris de parla catalana i que, a més, compten amb el suport del programa DRAC Estiu, ajuts atorgats per la Xarxa des de fa 19 anys que faciliten la mobilitat dels estudiants per les diferents universitats.

Finalment, la Guia de cursos de llengua incorpora centenars de cursos d’idiomes organitzats per les universitats de la regió Vives.