Les XXIX Jornades internacionals per a professors de català, a la Universitat de Lleida

Lleida, Castelló de la Plana, Palma.- 16/07/2015.- L’Institut Ramon Llull, en col·laboració amb la Xarxa Vives d’Universitats, organitzarà, del 20 al 23 de juliol de 2015, les XXIX Jornades internacionals per a professors de català, que tindran lloc a la Universitat de Lleida.

Aquestes jornades tenen per objectiu crear un espai de trobada que aprofite per a intercanviar experiències, històries i procediments per als professors de català que realitzen la seua tasca fora de la regió Vives. Les jornades són, a més, un lloc que facilita la formació per a la docència de la llengua com a idioma estranger, així com la cultura i la literatura.

Pel que fa al contingut d’aquestes jornades, durant els diferents tallers i taules rodones s’aprofundirà en multitud de temes, com puguen ser les noves eines per a la formació basades en les xarxes socials i internet, la vinculació de la música amb la pedagogia lingüística i, fins tot, la gastronomia vinculada a l’aprenentatge de llengües.

Per a més informació, podeu consultar el programa.