Alumnes de la UdL i de la UTG col·laboren a un hospital rural gambià amb Fisiàfrica

Serrekunda (Gàmbia).- 20.07.2015.- Tres alumnes del Grau de Fisioteràpia de la Universitat de Lleida (UdL) realitzen actualment una estada de practicum a l’hospital de Baja Kunda, una població de l’àmbit rural gambià, assistint als pacients ingressats en aquest centre sanitari. A més, aquests estudiants comparteixen avui dilluns i demà dimarts l’experiència amb alumnes de la mateixa especialitat de la Universitat de Gàmbia (UTG).

A més, durant aquest mes de juliol el reumatòleg Lluís Rosselló ha impartit classes als alumnes de Fisioteràpia i Medicina de la UTG. Finalment, dijous 23 i divendres 24 tindran lloc unes jornades d’intercanvi de coneixement entre els professors de la Facultat de Medicina i l’associació de terapeutes tradicionals TRAHASS, organitzades per la professora de la UdL Carme Campoy. En aquestes jornades participaran alumnes tant de la UdL com de la UTG, juntament amb professionals sanitaris del país i responsables del Departament de Desenvolupament del Govern gambià.