El president de la Xarxa Vives, Josep A. Planell, a la cloenda de la Universitat Catalana d’Estiu

Prada, Castelló de la Plana, Palma.- 01/09/2015.– Josep A. Planell, president de la Xarxa Vives d’Universitats i rector de la Universitat Oberta de Catalunya, va participar a l’acte de la cloenda de la XLVIIª edició de la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), el 23 d’agost passat a la localitat de Prada de Conflent.

L’acte va estar presidit per Joandomènec Ros i Aragonès, president de la UCE,  Antoni Castellà, secretari d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, Marcel Mateu, conseller regional de la regió de Languedo Roselló. A l’acte també es van lliurar els Premis Canigó, a la Fundació Roca i Galès i a la Institució Catalana d’Estudis Agraris (ICEA), vinculada a l’Institut d’Estudis Catalans. També van rebre aquesta distinció Joaquim Nadal, exconseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya i catedràtic d’Història Contemporània de la Universitat de Girona, així com a l’expresident de l’IEC, Salvador Giner.

En la seua intervenció (vegeu el vídeo a partir de 1:27:30) Planell va destacar molt positivament l’oferta formativa i la participació als cursos d’estiu 2015 de les universitats de la Xarxa Vives, destacant la creixent diversitat entre els perfils dels usuaris matriculats «i el fet d’oferir 652 cursos d’estiu en gairebé 100 localitats» de tota la regió Vives.

La Xarxa Vives d’Universitats col·labora des de fa anys amb la Universitat Catalana d’Estiu, ací podeu consultar el programa de l’acte d’enguany.