La UPV acollirà la fase final de la III Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

València, Barcelona, Palma.- 07/09/2015.- La fase final de la III Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives tindrà lloc a la Universitat Politècnica de València els dies 29 i 30 d’abril de 2016. La tercera edició de la competició de dialèctica adreçada a estudiantat de Batxillerat i de tercer i quart de l’Ensenyament Secundari Obligatori es posarà en marxa durant els propers mesos a les 13 universitats de la regió Vives que acolliran fases locals, classificatòries per a la fase final:

 • Universitat Abat Oliba CEU
 • Universitat d’Alacant
 • Universitat d’Andorra
 • Universitat Autònoma de Barcelona
 • Universitat de Barcelona
 • Universitat de Girona
 • Universitat Jaume I
 • Universitat de Lleida
 • Universitat Politècnica de València
 • Universitat Pompeu Fabra
 • Universitat Rovira i Virgili
 • Universitat de València
 • Universitat de Vic · Universitat Central de Catalunya

El tema a debatre en aquesta tercera edició és Internet ens fa més lliures? i els equips interessats a inscriure’s poden fer-ho ací.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició de dialèctica en la qual equips d’estudiants de 4t d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat de la Franja de Ponent, Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, Catalunya del Nord i Sardenya debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. Organitzada per la Xarxa Vives amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i d’Escola Valenciana, la Lliga s’adreça a un col·lectiu de 300.000 estudiants dels territoris de parla catalana.