Una jornada sobre sostenibilitat monumental a Ripoll, colofó dels cursos d’estiu 2015

Ripoll, Castelló de la Plana, Palma.- 02/10/2015.- La localitat gironina de Ripoll serà la seu, el proper 8 d’octubre, del darrer curs de la Guia de cursos d’estiu 2015 de les universitats de la regió Vives. El curs, que porta per nom  «Jornades a Ripoll sobre intervenció monumental, història i art (II): sostenibilitat monumental» esdevindrà el final d’un estiu on s’han oferit més de 650 cursos en totes les branques del coneixement a més de 80 localitats dels països de parla catalana.

Com acomiadament, la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya et convida a gaudir de la natura en un marc incomparable com és Ripoll, una magnífica experiència per a vincular-se amb la natura i la història del nostre patrimoni territorial.

No oblides que a 2016 tornarem a ser ací per oferir-te la major guia formativa en la nostra llengua. No deixes de consultar el nostre web i les nostres xarxes socials! Tardor, hivern i primavera també són mesos plens d’activitats. Viu l’any amb la Xarxa Vives!