El català, protagonista d’un cap de setmana amb Fòrum Vives per partida doble

Lleida, Castelló de la Plana, Palma.- 06/11/2015.- Dues jornades del Fòrum Vives coincideixen aquest cap de setmana amb la llengua catalana com a protagonista. Avui divendres ha començat a Barcelona la XV Trobada del voluntariat universitari, que es desenvoluparà fins al diumenge 8 de novembre a l’Alberg Mare de Déu de Montserrat. I mentrestant, a la Universitat de Lleida s’han encetat les sessions de treball de les I Jornades de la CIFALC sobre elaboració i correcció d’exàmens de llengües.

L’objectiu de les trobades del voluntariat (vegeu dalt el vídeo sobre l’edició de 2014) és dinamitzar els contactes entre els voluntaris de totes les universitats de la Xarxa Vives, conèixer els diferents territoris i les realitats sociolingüístiques i debatre sobre les polítiques lingüístiques dins i fora de l’àmbit universitari.

Al seu torn, les jornades de la CIFALC (imatges a sota) també propiciaran la relació i interacció entre els inscrits, de manera que es puguen intercanviar experiències i necessitats, contribuïnt així a millorar les competències de les persones implicades i la qualitat del sistema universitari de la regió Vives.