Darreres hores per a inscriure’s a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Castelló de la Plana, Andorra, Palma.- 18/11/2015.- El període habilitat per a la inscripció d’equips a les fases locals de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat 2016 finalitzarà demà, dia 19 de novembre. Fins avui, més de 100 equips han formalitzat la seua inscripció, superant amb escreix el nombre d’equips de les passades edicions i consolidant l’activitat com la fita més important dels territoris de parla catalana en aquest àmbit.

Els equips que encara tinguen intenció d’inscriure’s trobarán ací tota la informació necessària.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició de dialèctica en la qual equips d’estudiants de 4t d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat de la Franja de Ponent, Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, Catalunya del Nord i Sardenya debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. Organitzada per la Xarxa Vives amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, del Govern d’Andorra i d’Escola Valenciana, la Lliga s’adreça a un col·lectiu de 300.000 estudiants dels territoris de parla catalana.

A través d’aquesta bitàcola es pot fer seguiment de les fases locals. La fase final tindrà lloc a la Universitat Politècnica de València els dies 29 i 30 d’abril de 2016.