La Comissió Permanent de la Xarxa es reuneix a la UOC

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 17/11/2015.- La Comissió Permanent de la Xarxa Vives s’ha reunit avui divendres a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Els vicerectors membres de l’òrgan d’administració i gestió ordinària de l’associació han analitzat les diferents línies d’actuació desenvolupades per la Xarxa durant els darrers mesos i han tractat també les properes activitats en cada àmbit de treball en el marc del Pla d’actuació de 2016.

La reunió, que ha tingut lloc a la sala Tony Bates de la seu central de la UOC, ha estat presidida pel president de la Xarxa Vives i rector de la UOC, Josep Anton Planell, i ha comptat amb l’assistència, entre altres, del vicepresident I de la institució, Joan Viñas, i del vicepresident III i rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco J. Mora.