La llibreria universitària e-BUC incorpora més de 700 nous títols en 2015

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 19/11/2015.- La llibreria universitària e-BUC, el fons bibliogràfic universitari creat per les universitats de la Xarxa Vives, acumula ja més de 14.200 registres.

Aquest fons s’ha convertit en un referent bibliogràfic universitari per la qualitat del seu material i el seu constant creixement. Durant el transcurs d’aquest any, la llibreria ha incorporat més de 700 nous títols, dels quals vora 300 són en format digital. Els usuaris hi podran trobar material de totes les branques del coneixement.

Amb aproximadament un terç de la seua oferta en llengua catalana, la llibreria permet fer cerques per paraules, títol, autor, data de publicació, matèria del llibre i format de publicació.