El documental «Palabras de mamita» guanya el II Concurs d'(auto)biografies lingüístiques

Barcelona, València, Palma.- 24/11/2015.- La segona edició del Concurs internacional d'(auto)biografies lingüístiques ja té guanyador. El documental Palabras de mamita, obra de Natàlia Carbonell, Carla Farrerós, Robert Molina i Míriam Seguí, ha aconseguit el primer premi en la convocatòria realitzada per L’Alzinar, societat recreativa i cultural de Masquefa, juntament amb la Fundació Aurèlia Figueras i el Grup d’Estudi de Llengües Amenaçades de la Universitat de Barcelona, amb la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats.

Els guardons van ser lliurats el passat diumenge 22 de novembre en un acte realitzat l’Ajuntament de Masquefa. El segon premi va correspondre al treball Les paraules i els anys, de Xavier Manuel. El tercer premi va ser per a la Biografia lingüística de la família Szmidt-Sieryków, d’Albert Badosa i Dorota Szmidt.