Compte enrere per a la Lliga de Debat Universitària 2016

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 27/11/2015.- La dotzena edició de la Lliga de Debat Universitària tindrà lloc a la Universitat Politècnica de València en només cinc mesos, entre els dies 25 i 29 d’abril de 2016. El període d’inscripció per a participar a la competició finalitza el pròxim 4 de desembre. El tema de debat serà ​«Cal demostrar uns mínims de coneixements polítics per tenir dret a vot?».

La Lliga és una competició en la qual, durant una setmana, diferents equips d’estudiants universitaris debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. Els equips representen la seua universitat i han d’estar formats per un màxim de 5 persones –dos oradors, dos documentalistes, i un reserva– a més d’un capità.

La competició és organitzada per la Xarxa Vives i compta amb el suport de la Secretaria d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya.