El curs de Fisiàfrica a Banjul (Gàmbia) enceta una nova etapa

Banjul (Gàmbia).-03/12/2015.- Les activitats formatives dutes a terme per la Xarxa Vives d’Universitats al programa Fisiàfrica continuen amb l’inici d’un nou període docent a Banjul (Gàmbia). La professora Carme Campoy, de la Universitat de Lleida (UdL), es desplaçarà a aquest país, del 6 al 23 desembre per impartir l’assignatura de Neurologia del curs de formació en Fisioteràpia.

La docència que impartirà la professora Campoy sumarà coneixements als impartits pel professor Sebastià Mas, també de la UdL, qui ja va realitzar una estada docent del 17 al 30 d’octubre per impartir l’assignatura «Exercici Físic Terapèutic».

Liderat per la Xarxa Vives, el programa de cooperació al desenvolupament «Formació en rehabilitació funcional a Àfrica, Fisiàfrica» s’adreça a l’enfortiment dels sistemes de salut de Moçambic, Gàmbia i Ghana entre els anys 2014 i 2016. Amb el suport de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament (AECID), Fisiàfrica compta amb la participació de les universitats de Girona, Illes Balears, Lleida, Miguel Hernández d’Elx i Vic-Central de Catalunya.

Per a més informació sobre les properes accions formatives de Fisiàfrica, podeu consultar el calendari.