La Neurologia, eix d’una nova assignatura al curs de Fisiàfrica a Gàmbia

Banjul (Gàmbia).- 22/12/2015.- La professora de la Universitat de Lleida (UdL), Carme Campoy, finalitzarà demà dimecres 23 una estada a Gàmbia impartint classes de Neurologia als alumnes participants al curs de Fisioteràpia, en el marc de Fisiàfrica. La seua estada ha comprés la docència de l’assignatura als estudiants 2n curs de la Universitat de Gàmbia.

Aquesta no és la primera vegada en aquest curs que la professora catalana es trasllada al continent africà per raons de cooperació. Ja el passat mes de setembre, Campoy va coordinar, juntament amb Samba Bah, una jornada que va reunir terapeutes africans i metges europeus en una trobada on dues cultures mèdiques pogueren beure l’una de l’altra.

En aquesta ocasió, i després de 17 dies de treball, Campoy tancarà demà la seua estada a la Universitat de Gàmbia.