Internet i la llibertat, a debat a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 12/01/2015.- La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat escalfa motors per a la que suposarà la seua tercera edició, que tindrà lloc els dies 29 i 30 d’abril a la Universitat Politècnica de València. A la competició d’enguany, els representants dels diferents instituts participants debatran al voltant de la pregunta Internet ens fa més lliures? i posaran en el punt de mira els seus pros i contres, a través de dos dies on l’oratòria i la dialèctica seran les protagonistes.

Darrerament s’han posat en marxa les primeres fases locals classificatòries, que decidiran els equips seleccionats per acudir a la fase final. Equips de més de 130 instituts de Secundària i Batxillerat de la regió Vives participaran a aquestes fases eliminatòries, superant amb escreix el nombre d’equips participants de les passades edicions.

La Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat és una competició de dialèctica en la qual equips d’estudiants de 4t d’Educació Secundària Obligatòria (ESO) i Batxillerat de la Franja de Ponent, Catalunya, el País Valencià, les Illes Balears, Andorra, Catalunya del Nord i Sardenya debaten sobre un tema polèmic i d’actualitat. Organitzada per la Xarxa Vives amb el suport del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya, del Govern d’Andorra i d’Escola Valenciana, la Lliga s’adreça a un col·lectiu de 300.000 estudiants dels territoris de parla catalana.