Nou impuls de creixement a la Biblioteca Virtual Joan Lluís Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 11/01/2015.- La Biblioteca virtual Joan Lluís Vives (BVJLV) ha ampliat durant l’any 2015 el seu fons bibliogràfic amb 500 registres nous, una dada que suposa un punt més en el creixement del que s’ha vist beneficiat el catàleg en els darrers anys.

Segons les darreres dades recollides, al llarg de dos anys la biblioteca virtual ha quadruplicat el volum dels seu fons, que actualment supera els 8.000 registres bibliogràfics indexats. Aquest desenvolupament ha fet créixer la biblioteca amb la creació de portals temàtics sobre autors i obres de referència, continguts audiovisuals, tesis doctorals, i un important volum d’obres heterogènies i representatives de la cultura catalana.

Gràcies a aquest fons creixent, i a la digitalització progressiva dels continguts que permet la seua estructura, el portal s’ha convertit en un catàleg imprescindible i un referent de consulta d’obres clàssiques i estudis d’obres pertanyents a la literatura catalana, valenciana i balear.

La Biblioteca és fruit d’un conveni entre la Fundació Biblioteca Virtual Miguel de Cervantes i la Xarxa Vives d’Universitats signat l’any 1999. Des dels seus inicis, la BVJLV no ha deixat de creixer en volum, qualitat i nivell de consulta.