Francisco J. Mora, rector de la Universitat Politècnica de València, nou president de la Xarxa Vives d’Universitats

DSC_1313

València, Barcelona, Palma.- 15/01/2016.- El rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco J. Mora, assumeix des d’avui divendres 15 de gener la Presidència de la Xarxa Vives d’Universitats, d’acord amb el calendari de rotació de presidències de la institució i en substitució del rector de la Universitat Oberta de Catalunya, Josep A. Planell Estany.

El nou president de la Xarxa Vives és llicenciat en Enginyeria de Telecomunicació per la Universitat Politècnica de Catalunya i doctor enginyer de Telecomunicació de la Universitat Politècnica de València (UPV). Així mateix, és catedràtic de Tecnologia Electrònica i ha exercit diferents llocs de gestió universitària a la UPV: subdirector de l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Telecomunicació (ETSIT), director de l’Àrea de Programes Internacionals, vicerector d’Intercanvi Acadèmic per la Ciutat Politècnica de la Innovació i vicerector de Planificació i Innnovació i, finalment, rector de la Universitat Politècnica de València des de juny de 2013.

La Presidència de la Xarxa Vives és semestral i rotatòria, per acord del Consell General de la Xarxa. Els rectors de les universitats van decidir, en gener de 1998, que la presidència de la institució seguira un torn establert i ratificat per l’òrgan esmentat en cada canvi de presidència. La universitat que presideix la Xarxa esdevé el punt de referència de les activitats fonamentals, i l’agent principal de la representació institucional de l’associació al llarg del semestre de durada de la presidència.