Les universitats de la Xarxa Vives analitzaran l’estat actual del corredor mediterrani

FVcorredor_rostresBO

València, Barcelona, Palma.- 20/01/2016.- La Universitat Politècnica de València (UPV) acollirà el pròxim 12 de febrer el Fòrum Vives El corredor mediterrani, eix d’oportunitats (vegeu el programa). La jornada reinvidicarà la importància de la infraestructura per a l’arc mediterrani i oferirà un espai d’anàlisi de la qüestió a representants d’entitats i agents socials, econòmics, empresarials i universitaris dels territoris implicats. El període d’inscripció està obert fins al pròxim 9 de febrer.

El Fòrum serà obert pel president de la Xarxa Vives d’Universitats i rector de la UPV, Francisco J. Mora, juntament amb el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig. A continuació, el secretari autonòmic d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori, Josep Vicent Boira, compartirà una taula rodona sobre El corredor mediterrani i el territori en xarxa. Urgències i oportunitats amb el president de l’Autoritat Portuària de València, Aurelio Martínez, juntament amb el gerent de Logística de Ford Espanya, Luis Rafecas; el responsable del hub del sud d’Europa de l’empresa Basf, i el catedràtic i professor del Departament d’Enginyeria i Infraestructura dels Transports de la UPV, José Vicente Colomer. El debat serà moderat pel rector de la Universitat de les Illes Balears, Llorenç Huguet.

La Xarxa Vives d’Universitats vertebra el corredor mediterrani del coneixement, amb l’objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d’aquesta regió transfronterera de l’Europa Mediterrània.