La comunicació i la gestió esportiva, a debat al Fòrum Vives

Programa en PDF
Ponències
Fotografies
Bitàcola-resum de la trobada

Barcelona, Castelló de la Plana, Palma.- 28/01/2016.- La Universitat Pompeu Fabra (UPF) acull entre ahir dimecres i avui dijous la tercera edició de la Trobada Fòrum Vives de Gestió Esportiva. L’acte ha reunit els responsables dels serveis d’esports de les diferents universitats de la regió Vives en un espai de debat i posada en comú de la gestió de la comunicació en l’àmbit esportiu universitari, amb la finalitat de tractar i aportar informació pràctica i d’analitzar conjuntament les línies d’actuació futures en els àmbits de competició, formació i investigació.

La trobada va començar amb la intervenció de Gerard Vall-llovera, responsable de l’Àmbit de Comunicació de la UPF, qui va presentar la seua ponència «Els ‘followers’ no fan la felicitat, però ajuden». Després de la seua intervenció, va tenir lloc la reunió ordinària del Grup de Treball de Gestió Esportiva, i seguidament es va realitzar una passejada guiada pels entorns del campus de la Pompeu Fabra.

La sessió de treball d’avui dijous ha començat de la mà de Xavier Salvatella, director de comunicació del RCD Espanyol, i la seua intervenció sobre les estratègies de comunicació en entorns competitius. A continuació, Oscar Duran, coordinador de l’Aula d’Esport de la UPF i director dels equipaments esportius de l’Ajuntament de l’Hospitalet, ha dut a terme un taller d’autoavaluació de la gestió de serveis esportius universitaris. Virginia Sánchez (Universitat Oberta de Catalunya) l’ha seguit amb una ponència sobre la comunicació als Campionats de Catalunya Universitaris, i Sergi Jarque, cap de l’Oficina tècnica de Prevenció de Riscos Laborals de la UPF, ha analitzat el model d’universitat saludable de la Pompeu Fabra. Finalment, s’han presentat les conclusions de les jornades.