La comarca dels Serrans, seu del III Campionat universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives

València, Barcelona, Palma.- 01/02/2016.- El III Campionat universitari de carreres d’orientació de la Xarxa Vives, organitzat per la Universitat de València, aproparà als participants a Titagües i Alpont (els Serrans). La competició tindrà lloc entre dimecres 6 i divendres 8 d’abril i es podrà seguir a través de Twitter amb l’etiqueta #esportVives. Vegeu el programa.

El terreny de la competició estarà situat al sud de la Serra de Javalambre, una zona muntanyenca de directriu ibèrica caracteritzada per una abrupta topografia coberta en un 98% per grans formacions forestals, entre les quals domina una representació excel·lent d’amplis coscollars continentals. El terreny de competició està situat en un altiplà entre 820 i 1.115 metres d’altitud.

A través de la consolidació del campionat, la Xarxa Vives referma la seua aposta per l’esport universitari a la regió Vives. En les 2 edicions precedents han participat alguns dels esportistes universitaris més destacats de l’especialitat, que han aconseguit importants èxits a nivell nacional i internacional.