Més de 120 cursos de 19 llengües per a la primavera i l’estiu

alumnesdegrau1
Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 21.03.2016.- La Guia de cursos de llengua ofereix a partir de l’1 d’abril un total de 121 cursos de llengües per a la primavera i l’estiu de 201. Formació en 19 idiomes (català, espanyol, francès, italià, anglès, alemany, grec, àrab, finès, persa, noruec, neerlandès, japonès, polonès, portuguès, suec, hebreu, rus i xinès) en una oferta de tots els nivells (de l’A1 al C2), adreçada a millorar la capacitació lingüística de l’estudiantat, el personal universitari i els professionals dels territoris de parla catalana.

Amb un sistema que facilita la navegació a l’usuari, la Guia permet accedir a totes les possibilitats formatives en aquest àmbit en el si de les universitats de la regió Vives.

Els cursos s’imparteixen el modalitat presencial i a distància i comprenen diferents nivells, des del nivell iniciació fins a cursos de nivell avançat. Tots els curos de la Guia són impartits pels serveis de llengües de les universitats de la regió Vives i molts d’ells compten amb reconeixement acadèmic.