Galway (Irlanda) prepara l’assemblea anual de l’Associació Europea d’Universitats

GalwayEUA_interior

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 22/03/2016.- La Universitat Nacional d’Irlanda, a Galway, acollirà els pròxims dies 7 i 8 d’abril l’assemblea anual de l’Associació Europea d’Universitats (EUA). Sota el lema «Maons i clics per a Europa: construïnt un campus digital d’èxit», a l’assemblea s’analitzaran les estratègies integrals que desenvolupen les universitats europees per esdevenir més interactives i interconnectades. Per part de la Xarxa Vives, hi participarà el vicepresident I, Francesc Xavier Grau.

En la vespra de l’assemblea es reuniran els òrgans de direcció de l’EUA. Dijous 7 tindran lloc sengles sessions plenàries de treball, sobre l’impacte de les tecnologies digitals i sobre el foment de la innovació i la gestió del cambi de l’aprenentatge i de l’ensenyament. Al seu torn, divendres 8 s’estudiaran en sessions paral·leles diferents casos d’estudi de digitalització a la universitat i tindrà lloc la tercera sessió plenària amb el títol «Servint a les societats europees». La darrera sessió tractarà sobre les fusions d’universitats a Europa.

L’assemblea es podrà seguir a Twitter a través de l’etiqueta #EUA2016Galway.