Compte enrere per al III Campionat universitari de carreres d’orientació

II Campionat universitari de carreres d'orientació de la Xarxa Vives

València, Barcelona, Palma.- 23/03/2016.- Equips de les universitats d’Alacant, Autònoma de Barcelona, Rovira i Virgili i València s’han inscrit a la tercera edició del Campionat universitari de carreres d’orientació, que tindrà lloc a Titagües i Alpont (els Serrans, València) entre dimecres 6 i divendres 8 d’abril. El període d’inscripció s’ha ampliat fins al pròxim divendres 1, i els interessats poden apuntar-se a través del formulari d’inscripció en línia.

La competició es podrà seguir a través de l’etiqueta #esportVives a Twitter, des d’on s’actualitzarà l’estat de les jornades, i des d’aquesta bitàcola.

El campionat, organitzat per la Universitat de València en el marc de l’actuació conjunta de les universitats dels territoris de parla catalana en l’àmbit esportiu, comptarà amb les modalitats de llarga i mitja distància per a equips vinculats als serveis esportius de les universitats. El terreny on es desenvoluparà la competició estarà situat al sud de la Serra de Javalambre, una zona muntanyenca de directriu ibèrica, caracteritzada per una topografia de grans formacions forestals.

Mitjançant la consolidació del campionat, la Xarxa Vives referma la seua aposta per l’esport universitari a la regió Vives. En les 2 edicions precedents han participat alguns dels esportistes universitaris més destacats de l’especialitat, que han aconseguit importants èxits a nivell nacional i internacional.