L’equip de la UA guanya el III Campionat Universitari de Carreres d’Orientació

III Campionat universitari de carreres d'orientació

València, Barcelona, Palma.- 08/04/2016.- L’equip de la Universitat d’Alacant s’ha imposat al III Campionat Universitari de Carreres d’Orientació de la Xarxa Vives. La competició ha tingut lloc des de dimecres 6 fins avui divendres 8 d’abril a Titagües (els Serrans), organitzada per la Universitat de València. Estudiants de les universitats d’Alacant, Autònoma de Barcelona, Rovira i Virgili i València, han participat al campionat. La iniciativa fomenta els hàbits i els valors inherents a aquesta modalitat esportiva, que entre els esportistes millor classificats en competicions internacionals compta amb estudiants de la regió universitària Vives.

L’equip guanyador està compost per Natalia Gurchenkoba, Violeta Feliciano, Teemu Niskanen, Sergio Mérida, Borja Vila, Iván Ramal, Samuel Catalán i Javier Montiel. La segona plaça ha estat obtinguda per l’equip de la Universitat Rovira i Virgili, amb Dirk Fumadó, Albert Forcadell, Eduard Vizcaya i Laia Gil.

En categoria masculina, l’hegemonia de l’equip de la UA ha estat absolut, amb Teemu Niskanen, Sergio Mérida i Borja Vila al pòdium tant en llarga com en mitja distància. En categoria femenina, en ambdues distàncies s’ha repetit la classificació, amb Natalia Gurchenkoba i Violeta Feliciano (UA) en primera i segona posició, seguides de Laia Gil (URV).

El programa va començar dimecres amb la recepció dels participants i el reconeixement del terreny de la competició. Ahir dijous va tenir lloc la competició de llarga distància i avui divendres de matí s’ha desenvolupat la competició de mitja distància i, a primera hora de vesprada, s’han lliurat els trofeus als guanyadors, en un senzill acte que ha comptat amb la participació del secretari executiu de la Xarxa Vives, Ignasi Casadesús.

La competició s’ha pogut seguir per Twitter amb l’etiqueta #esportVives.

CLASSIFICACIÓ


Classificació per equips
1r. Universitat d’Alacant
2n. Universitat Rovira i Virgili
Llarga distància
Categoria masculina
1r. Teemu Niskanen. Universitat d’Alacant
2n. Sergio Mérida Sanchis. Universitat d’Alacant
3r. Borja Vila Sempere. Universitat d’Alacant


Categoria femenina
1a. Natalia Gurchenkoba. Universitat d’Alacant
2a. Violeta Feliciano Sanjuan. Universitat d’Alacant
3a. Laia Gil Clapera. Universitat Rovira i Virgili
Mitja distància
Categoria masculina
1r. Teemu Niskanen. Universitat d’Alacant
2n. Sergio Mérida Sanchis. Universitat d’Alacant
3r. Borja Vila Sempere. Universitat d’Alacant


Categoria femenina
1a. Natalia Gurchenkoba. Universitat d’Alacant
2a. Violeta Feliciano Sanjuan. Universitat d’Alacant
3a. Laia Gil Clapera. Universitat Rovira i Virgili