Les darreres novetats editorials de les universitats, a la Fira del Llibre de València

firallibrevalencia2012_interior

València, Barcelona, Palma.- 22/04/2016.- La Xarxa Vives participa a l’edició número 51 de la Fira del Llibre de València, que té lloc del 20 d’abril a l’1 de maig als jardins de Vivers de la capital valenciana. Com cada any, aquest certamen esdevé una oportunitat per a difondre la producció editorial de les universitats de la regió Vives.

A l’estand de la Xarxa tenen presència destacada novetats editorials de diferents universitats de la Xarxa, que també es poden adquirir a través de la llibreria electrònica e-BUC, amb un fons superior als 15.000 títols.

La Xarxa Vives participa regularment a fires de diferents temàtiques culturals, en representació col·lectiva de les 21 universitats membres. Tant en l’àmbit de la regió Vives com en el context internacional, en solitari o en col·laboració amb altres entitats, la institució presenta els territoris de parla catalana com un espai cultural compartit, idoni per a estudiar i viure.