La Xarxa Vives participarà a la Fira dels Idiomes de València

firadelsidiomes_interior

València, Barcelona, Palma.- 04/05/2016.- La Xarxa Vives d’Universitats participarà a la Fira dels Idiomes que, en el marc de la #PrimaveraEducativa de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de maig al Museu del Carme de València.

Organitzada per la Direcció General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, l’objectiu de la Fira és esdevenir una mostra en què institucions i entitats vinculades a les llengües exposen publicacions, materials, etc. i expliquen les activitats que realitzen per a fomentar i difondre la llengua respectiva. L’activitat s’emmarca dins un programa que també preveu el Congrés “L’aposta pel multilingüisme. 15 anys de Marc Europeu Comú i Portfolio Europeu de les Llengües” i el I Seminari de Direccions Generals de Política Lingüística, entre altres activitats.

La presència de la Xarxa Vives a la fira se centrarà a informar sobre l’oferta formativa dels serveis lingüístics universitaris: cursos d’idiomes, certificats i proves de nivell, recursos lingüístics per l’aprenentatge i guies de conversa, etcètera.

lona_llengues_xarxa02mail_ok