L’informe de resultats de «Via Universitària» es presenta a València

Via Universitària. Presentació a la UV (26.05.2016)

Via Universitària. Presentació a la UV (26.05.2016)

València, Barcelona, Palma.- 27/05/2016.- L’informe de resultats de l’enquesta Via Universitària va ser presentat ahir dijous al Rectorat de la Universitat de València (UV), en un acte conjunt de la Xarxa Vives i la Fundació Jaume Bofill (FJB). Les conclusions dibuixen el perfil de l’estudiant universitari actual, tant des del punt de vista de l’accés als estudis com quant a les seues condicions d’aprenentatge, les expectatives i els retorns dels estudis universitaris.

Amb el rector de la UV, Esteban Morcillo, com amfitrió, a l’acte d’avui han participat tant el president de la Xarxa Vives i rector de la Universitat Politècnica de València, Francisco José Mora, com el vicepresident I de la Xarxa, Francesc Xavier Grau. També hi han participat el director de la FJB, Ismael Palacín, i la directora científica i executiva del projecte, Elena Sintes, qui ha presentat els resultats de l’enquesta realitzada a 20.512 estudiants de 19 universitats.

En el debat obert al públic, moderat per Ramon Llopis, professor titular de Sociologia de la UV, han participat també Antonio Ariño, catedràtic de Sociologia de la UV i membre de l’equip assessor del projecte, juntament amb Inés Soler, tècnica de Planificació, Anàlisi i Avaluació de la UV i Jordi Caparrós, delegat d’Estudiants de la UV. Finalment, a la cloenda han intervingut Antonio Ariño i Josefina Bueno, directora general d’Universitat, Estudis Superiors i Ciència de la Generalitat Valenciana.

L’informe està disponible al portal de la FJB en diferents formats:
· Document de treball
· Informe breu (en paper, disponible a Abacus)