L’anuari de Psicologia de la Societat Valenciana de Psicologia ja està disponible al públic

Anuari-llibreriaUVEG1

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma.- 3/06/2016-.  Els dos números de l’Anuari de Psicologia de la Societat Valenciana de Psicologia (SVP) corresponents a 2015 ja estan a la disposició del públic.  Els usuaris interessats podran trobar-los a la Llibreria de la Universitat de València, que ja disposa d’exemplars dels dos volums a les seues prestatgeries.

Des de 1994, la publicació arriba a lectors i lectores, amb la intencionalitat integradora dels diferents camps de la ciència psicològica, afavorint la difusió de la psicologia en el nostre context social i la publicació de treballs de caràcter científic i d’interés professional. Entre ells, destaquen els àmbits de continguts psicològics com la psicobiologia, la psicologia bàsica, clínica, social, de la família, l’educació, la salut o l’esport, entre d’altres. A més a més, l’anuari contribueix a la normalització de la llengua en la comunitat científica catalanoparlant. Des d’aquella primera edició, l’Anuari ha estat present any rere any i ha anat incrementant la participació de titulats en Psicologia d’arreu, fins a l’actualitat.