Èxit de participació al Fòrum Vives «Jornades de Formació per al PDI que imparteix docència en una tercera llengua»

ciutadella-campus-04-662x398px

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.04/10/2016-. Prop de 150 assistents participaran al Fòrum Vives «Jornades de Formació per al PDI que imparteix docència en una tercera llengua», que tindrà lloc els propers dies 10 i 11 d’octubre a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Les jornades, obertes a tota la comunitat universitària, van adreçades principalment a personal docent i investigador que fa docència en una tercera llengua i als Serveis Lingüístics de les universitats de la Xarxa Vives.

Amb motiu de l’elevat nombre d’inscripcions, les jornades es traslladaran a l’auditori del campus de La Ciutadella de la UPF. Podeu consultar la localització al programa.