14 universitats participen en les Jornades Fòrum Vives d’Igualtat de Gènere a la UPF

fv-igualtat

Programa
Materials

Barcelona, València, Palma-.06/10/2016-. La Universitat Pompeu Fabra (UPF) acull, avui dijous i demà divendres, el Fòrum Vives «Jornades d’Igualtat de Gènere de la Xarxa Vives», un espai que té com a objectiu treballar en la incorporació de la perspectiva de gènere en la docència i la recerca, en compliment de les disposicions legals i recomanacions internacionals en matèria d’igualtat de gènere a les universitats.

La trobada ha estat inaugurada aquest matí en un acte que ha comptat amb la participació de la vicerectora de Responsabilitat Social i Promoció de la UPF, Mònica Figueras.

Durant la jornada, s’ha presentat l’informe «La perspectiva de gènere a la docència i la recerca a les universitats de la Xarxa Vives» elaborat per les coordinadores del Grup de Treball d’Igualtat de Gènere de la Xarxa Vives, i han tingut lloc dues taules rodones, centrades en processos de diagnòstic (I) i bones pràctiques i recursos en docència (II).

El programa de demà dia 7 arrancarà amb la presentació del projecte EGERA, per part de la Universitat Autònoma de Barcelona, i anirà seguida d’una tercera taula rodona sobre formació per al PDI en docència i recerca amb perspectiva de gènere.

A continuació, els participants debatran per determinar les conclusions i propostes per a la següent trobada.

La cloenda anirà a càrrec de la vicerectora per a l’Organització i el projecte Acadèmic de la UPF, Louise Mcnally.