La UV convoca el premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-. 25/10/2016-. La Universitat de València promou el premi Mavi Dolç i Gastaldo als treballs audiovisuals sobre igualtat lingüística i plurilingüisme 2016, un guardó que ret homenatge a la doctora valenciana, que fou una ferma instigadora de la col·laboració interuniversitària de la Xarxa Vives d’Universitats.

Els candidats han d’estar formats, o almenys encapçalats, per estudiants matriculats o personal en actiu de les universitats de la regió Vives, i han de presentar els seus treballs abans del proper diumenge 30 d’octubre.

Els gèneres, així com els temes, són lliures, sempre que tinguen relació amb el foment del valencià amb vista de l’assoliment de la igualtat lingüística i la promoció del plurilingüisme. Així mateix, s’acceptaran treballs enregistrats amb qualsevol dispositiu, sempre que tinguen una durada entre 1 i 5 minuts i tinguen una grandària màxima de 2 GB.

El premi està dotat amb 2.000 euros i la Comissió de Valoració podrà acordar la concessió de fins a cinc accèssits amb un màxim global de 500 euros.

Podeu trobar més informació sobre la convocatòria ací.