Colòmbia acull la 8a Conferència Llatinoamericana i del Carib per a la Internacionalització universitària

620

Bogotà (Colòmbia)-.23/11/2016-. La Xarxa Colombiana d’Internacionalització (RCI) i l’Associació Colombiana d’Universitats Ascún organitzen la 8ª edició de la Conferència llatinoamericana i del Carib per a la Internacionalització de l’Educació Superior (LACHEC) 2016, amb el nom “Cap a una política d’internacionalització de l’educació superior d’impacte: vinculació glocal, qualitat, pertinença i competitivitat”.

Les jornades, que es realitzaran al Centre de Convencions Gonzalo Jiménez de Quesada a la ciutat de Bogotà (Colòmbia) des d’avui dimecres fins a dissabte 26 de novembre, comptaran amb la participació del vicepresident I de la Xarxa Vives, Francesc Xavier Grau.

LACHEC 2016 pretén formular una política d’internacionalització integral i harmònica, als nivells governamental i institucional, i en el marc d’un context cada vegada més complex. Les jornades s’estructuraran amb presentacions magistrals, panells i sessions paral·leles de ponències curtes, que facilitaran un espai obert de preguntes als assistents.