Barcelona acull la presentació d’un estudi amb 10 claus sobre models de negoci per a la premsa de proximitat

620a

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.28/11/2016-. La seu del Banc Sabadell a Barcelona va acollir la setmana passada la presentació de l’estudi “Models de negoci de a premsa de proximitat: 10 claus per una fórmula més eficient a partir de l’anàlisi de la innovació digital internacional”, obra la professora de la Universitat Autònoma de Barcelona, Carmina Crusafon, que analitza de manera rigorosa els diferents models i les estructures de negoci de la premsa de proximitat als Estats Units, Gran Bretanya i França.

Es tracta de la recerca guanyadora de la primera edició del Premi de Recerca en Models de Negoci per a Periodisme de Proximitat, impulsat per l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació (AMIC), en col·laboració amb la Xarxa Vives d’Universitats.