La Universitat CEU Cardenal Herrera s’incorpora a la Xarxa Vives

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.09/01/2017-. La Universitat CEU Cardenal Herrera forma part de la Xarxa Vives d’Universitats des del dia 1 de gener, i esdevé així la 22a universitat que aplega la institució.

Amb aquesta nova incorporació, la Xarxa Vives coordina l’acció conjunta de 22 universitats de 4 estats europeus en ensenyament superior, recerca i cultura. La institució, constituïda l’any 1994, ofereix una plataforma que lidera serveis per a universitats, organitzacions públiques i privades i societat, amb l’objectiu de contribuir al procés de construcció i de desenvolupament econòmic i social d’aquesta regió universitària transfronterera de l’Europa Mediterrània.

La Universitat CEU Cardenal Herrera és la primera universitat de gestió privada del País Valencià. Amb els valors de l’humanisme cristià aplicat al seu criteri de pensament i acció per a la millora de la societat, i a través de l’excel·lència en la formació, la integració de diferents cultures i idiomes i l’experiència de més de 80 anys en l’educació, ha esdevingut un campus de referència dins de l’àmbit internacional, on es formen i comparteixen experiències estudiants vinguts de tot el món.