Les aules sènior de la Xarxa Vives es reuneixen per estudiar el futur dels programes per a la gent gran a les universitats

Fòrum Vives «Jornada d'aules sènior»

Tarragona, València, Palma-. 2/02/2017-. Els representants de les aules sènior de les universitats Vives participaran en la Jornada Fòrum Vives d’Aules Sènior, que tractarà la visibilitat dels programes de formació i activitats per la gent gran a les universitats dels territoris de parla catalana.

Les jornades, que han arrancat aquesta vesprada amb la presentació de l’informe sobre l’estat actual de les aules sènior de cada universitat per part de la directora del Servei d’Extensió Universitària de la Universitat de València (UV), Amparo Pèrez, han comptat amb l’assistència de prop d’una vintena d’universitats, i han fet palés l’interés de les institucions en respondre a les necessitats de la gent gran, pel que fa a l’impuls de més i millors oportunitats d’aprenentatge al llarg de tota la vida i la construcció d’una autèntica societat del coneixement.

Per tancar la jornada de demà divendres, els responsables posaran sobre la taula i estudiaran els possibles plantejaments de futur del grup de treball d’aules sènior, entre els que es troben l’informe de futur sobre la rendibilitat i el benefici dels programes de formació, l’elaboració d’un programa de formació de formadors, la proposta d’una lliga de debat per a la gent gran i l’estudi de les vies de finançament de programes europeus.