Sol·licita la beca Segimon Serrallonga per ampliar els teus estudis a l’estranger

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-. 06/02/2017-. L’Ajuntament de Torelló, amb la col·laboració de la Xarxa Vives i de l’Aula Segimon Serrallonga de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, convoca la beca Segimon Serrallonga per a l’ampliació d’estudis superiors en universitats estrangeres per al curs acadèmic 2017-2018 (vegeu les bases).

La convocatòria  s’adreça a persones titulades o a estudiants de darrer any de les àrees d’Humanitats, Arts, Ciències Socials i Ciències de l’Educació, que hagen cursat o cursen els estudis en alguna universitat o algun centre d’educació superior de la regió Vives, i contempla una dotació econòmica de 8.000 euros, que cobrirà el desplaçament, la matrícula en la universitat o centre on haja estat admès/a, les despeses d’instal·lació, l’allotjament i la manutenció.

Les persones interessades podran presentar les sol·licituds fins el proper 21 d’abril.