Els representants dels estudiants de la Xarxa Vives situen el sistema universitari europeu a debat

Girona, Palma, València-.15/02/2017-. La Universitat de Girona acull la VII Trobada Fòrum Vives de Representants dels estudiants i les estudiantes de la Xarxa Vives, que té lloc des d’avui fins diumenge 19 de febrer, i que esdevé la cita anual de la representació estudiantil de la Xarxa.

En aquesta ocasió, els representants d’11 universitats Vives s’han reunit amb l’objectiu de posar sobre la taula el model de l’actual sistema universitari europeu i les implicacions a les universitats de la Xarxa. A més a més, les jornades serviran de formació tècnica als representants dels estudiants a través de quatre mòduls (habilitats interpersonals/ treball participatiu/ treball en equip, comunicació 2.0/ premsa, introducció als sistemes universitaris, formar formadors i espai europeu d’educació superior).

Els consells de l’estudiantat són l’òrgan de representació i suport dels estudiants i les estudiantes, que tenen com a principal funció defensar els interessos de la comunitat estudiantil.

La trobada s’emmarca en el programa Fòrum Vives, que ha esdevingut, des de 2010, un espai interuniversitari de diàleg i reflexió en forma de jornades, seminaris i tallers sobre els temes d’interès de diferents àmbits de coneixement als territoris de parla catalana. El resultat és un marc de reflexió pluridisciplinari amb diferents formats.