La Universitat Rovira i Virgili ja té equip per a la Lliga de Debat Universitària

Tarragona, València, Palma-.07/03/2017-. L’equip Babylon, format per Miquel Gasparín, Joel Pérez, Víctor Barcelon, Àlex Marín, Antoni Cabanillas i Antonio Altuna, com a capità, ha estat el guanyador de la fase prèvia de la Lliga de Debat Universitària, que ha tingut lloc a la Universitat Rovira i Virgili del 27 de febrer al 3 de març.

L’enfrontament final de la competició ha dut els dos equips veterans, Babylon i Balanç de paraules, al faristol, on van debatre sobre: “Cal que els poders públics controlen els mitjans de comunicació?”. Babylon es va proclamar vencedor del debat amb 84,4 punts, per davant dels 67,6 que van aconseguir Balanç de Paraules.

El jurat ha estat format pels professors Sergio Nasarre, M. Dolores Gimeno, José Antonio Moreno, Mònica López (PAS) i els estudiants Leandra Mestre i Marouane Lasabbas.

L’equip, format en gran part per estudiants de Comunicació i Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica, representarà la Universitat Rovira i Virgili a la Lliga de Debat Universitària de la Xarxa Vives, que tindrà lloc a la Universitat Pompeu Fabra del 24 al 27 d’abril.