La Universitat d’Andorra acull el lliurament de la modalitat de Dret i Economia del premi Cum Laude

Cum-laude-home-Ok

Veure galeria d’imatges

Andorra, Barcelona, València, Palma-.25/04/2017-. La Universitat de d’Andorra (UdA) va acollir ahir el lliurament de la modalitat de Dret i Economia de la setena edició del premi Cum Laude, guardó que s’atorga a les obres de recerca d’alt nivell redactades en català i que convoca l’Institut Món Juïc, amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la col·laboració de la Xarxa Vives d’Universitats.

L’objectiu del guardó és premiar les obres de recerca d’alt nivell de l’àmbit de Dret i Economia escrites en català, difondre-les i demostrar que la llengua catalana, quan el contingut que revela és de qualitat, travessa fronteres i que les primícies, les troballes i els resultats de la recerca dels investigadors dels territoris de parla catalana s’han de fer públics en català, per tal d’assegurar-ne el prestigi.

La guanyadora del premi, la doctora de la Universitat d’Andorra Montserrat Casalprim, va rebre el premi per la seua tesi «L’eficiència del procés educatiu de maternal i primera ensenyança a Andorra».

L’acte de lliurament, que va tenir lloc a la Sala d’actes la Universitat d’Andorra, va comptar amb la participació de la presidenta de l’Institut Món Juïc, Tessa Calders; Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya; Eric Jover, ministre d’Educació i Ensenyament Superior d’Andorra; Miquel Nicolau, president de la Xarxa Vives d’Universitats i rector de la UdA; Diego Prior, professor del Departament d’Empresa de la Universitat Autònoma de Barcelona i codirector de la tesi guanyadora.