Obert el termini d’inscripció als Tallers Intensius de Llengües i Cultures del Campus Vives de Plurilingüisme

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.15/05/2017-. El Campus Vives de Plurilingüisme és una iniciativa conjunta entre la Xarxa Vives d’Universitats i la Universitat de València que ofereix un conjunt de tallers intensius de diverses llengües i cultures al personal i a l’estudiantat de totes les universitats de la Xarxa.

Els Tallers Intensius de Llengües i Cultures Juliol de 2017 tindran lloc entre el 3 i el 27 de juliol a les aules del Servei de Política Lingüística de la Universitat de València (UV) i la seua inscripció, oberta a partir d’avui dilluns 15 de maig, és gratuïta i està oberta a tota la comunitat universitària de la Xarxa Vives i els membres del col·lectiu Amics i Antics Alumnes de la UV.

Aquests tallers són una bona oportunitat per conèixer llengües i cultures a través dels dinamitzadors que les parlen, les coneixen i les viuen. S’hi ofereixen divuit tallers de llengua i cultura armènies, búlgares, ucraïneses, poloneses, russes, romaneses, italianes, franceses i angleses, a més d’un taller general d’introducció a les llengües eslaves.

El Campus Vives de Plurilingüisme naix amb l’objectiu d’oferir tallers intensius de diverses llengües i cultures al personal i a l’estudiantat de totes les universitats de la Xarxa. Aquests tallers són una bona oportunitat per a conèixer llengües i cultures a través dels dinamitzadors que les parlen, les coneixen i les viuen. També, si participareu d’algun programa internacional d’estudis, com l’Erasmus, és una bona manera de conèixer les particularitats de la cultura que us acollirà.