La Xarxa Vives, guardonada a la 10a Convenció de la Premsa Comarcal i Local

Castelló de la Plana, Barcelona, Palma-.20/05/2017-. L’Associació Catalana de la Premsa Comarcal ha acordat guardonar la Xarxa Vives d’Universitats, institució amb la que manté col·laboració institucional des de fa diversos anys,  pel seu suport a la Premsa Comarcal.

L’associació atorga anualment aquest guardó a la persona, col·lectiu, entitat o administració que haja destacat pel seu suport incondicional al llarg de la seua història.

El vicepresident I de la Xarxa Vives, Francesc Xavier Grau, ha assistit a l’acte de lliurament de premis, que ha tingut lloc en el marc de la 10a Convenció de la Premsa Comarcal i Local a Igualada el passat dissabte 20 de maig.

En darreres edicions, els guardonats amb el mateix premi han estat el poeta i lingüista Carles Duarte; el director general adjunt de CaixaBank i de la Fundació La Caixa, Jaume Giró; l’Associació Empresarial de Publicitat amb el seu president, Angel Abancens, en representació; el director general de Comunicació i gabinet de presidència de Gas Natural Fenosa, Jordi Garcia Tabernero; i el director de comunicació d’Endesa a Catalunya, Eugeni Cabanes.