L’Escola Andorrana de Batxillerat, cap a la fase final de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives

Campió-Lliga-Debat-Secundària-Batxillerat-UdA

 

  • Tres equips de l’Escola Andorrana de Batxillerat disputen la fase classificatòria de la competició a la Universitat d’Andorra
  • L’equip guanyador competirà a la fase final de la Xarxa Vives, que tindrà lloc del 3 al 5 d’abril a la Universitat Abat Oliba CEU

Campió Lliga de Debat fase local Universitat Andorra

15.02.2019. Tres equips de l’Escola Andorrana de Batxillerat han participat en la fase local de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat, celebrada el 13 de febrer i organitzada per la Universitat d’Andorra i el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior del Govern d’Andorra. Els equips han estat formats per estudiants de batxillerat d’edats compreses entre 15 i 18 anys, que han debatut al voltant del tema «Calen les fronteres entre països?», aportant arguments a favor i en contra.

L’equip guanyador, format per Alexandra Sofia Teixeira, Brian Moreira, Bonaventura Pedescoll, Jesús Mínguez i Carlota Anadón amb Maria Cucurull com a capitana, representarà la Universitat d’Andorra en la fase final de la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat de la Xarxa Vives, que tindrà lloc a la Universitat Abat Oliba CEU del 3 al 5 d’abril.

L’activitat, que organitza la Xarxa Vives des de l’any 2014, permet als estudiants de secundària i batxillerat millorar les habilitats comunicatives i les competències transversals per a la vida acadèmica i professional futures, pel fet de treballar continguts de forma dinàmica i participativa. En aquest sentit, les habilitats de comunicació no verbal, la recerca d’informació, l’anàlisi d’una temàtica concreta i, sobretot, el treball en equip, generen un espai de formació i aprenentatge excepcional. Així mateix, els professors disposen mitjançant la participació en l’activitat d’una innovadora eina docent que, d’una banda, augmenta la visibilitat dels resultats de la seua tasca docent i, d’altra, permet l’intercanvi d’experiències amb altres professors.